Viihdettä - Verkostoitumista - Vaikuttavuutta

Verkostoitumista, hyvää seuraa, ajankohtaisia ja mielenkiintoisia luentoja. Keskustelua, asiakaskontakteja ja Biisoneiden kuulumisia, pelaajatapaamisia ja paljon muuta.

Uusi kumppanit ja Biisonit yhteentuova Business Club antaa puitteet tuoda oman yrityksesi osaamisen Biisonien kumppaniyrityksille. Clubi kokoontuu noin neljä kertaa kauden aikana. Jokaisella tapaamisella on teema ja sen puitteissa rakennamme ja pyydämme esiintyjät. Jokaisella BBC jäsenellä on mahdollisuus pitää oman yrityksen esittely kerran kauden aikana. Tämä mahdollistaa laajemman verkostoitumisen ja asiakashankinnan tilaisuudessa. Kun pyydetty yritysesittely on tapaamisessa, voimme koota yhden tai useamman tapaamisen esittelyiden varaan ja ottaa lisäksi jonkin luennon / koulutuksen. Bisons Business Club tapaaminen huipentuu aina illan ottelun seuraamiseen.

690F6135-C81E-40C6-A215-B29CDF5741CC

Illan ohjelma

Bisons Business Club tapaaminen alkaa kahvituksella. Saat hetken aikaa hengähtää mahdollisen hektisen työpäivän jälkeen ja tutustua paikallaolijoihin. Toiveena on, että jokainen osallistuja istuutuisi sellaisen henkilön seuraan, jota ei aiemmin tunne. Näin saadaan aikaan aidompaa verkostoitumista. Kun ohjelma on käyty läpi, siirrymme hallin puolelle. Ennen ottelua tutustumme tiloihin ja katsomme istumapaikan. Istumme Bisons Business Clubilaisten kanssa D-katsomossa (hallille mentäessä ylätasanteelta katsottuna vasen kentän päätykatsomo).

Käymme illan ottelun läpi BBC tapaamisessa, joten pelin seuraaminen onnistuu, vaikkei lajituntemusta olisikaan. Tiedät, keitä pelaajia seurata niin koti-, kuin vierasjoukkueelta ja mikä tilanne joukkueen kanssa on meneillään. Mahdollisesti myös vierasjoukkueen pelaajia / valmentaja tulevat käymään kertomassa kuulumiset. 

0da20236-e268-4e48-986b-f999b5385791-0

Haluatko mukaan Bisons Business Clubiin? BBC jäsenyys sisältyy kumppanipaketteihin, mutta on myös mahdollisuus osallistua pelkästään BBC tapaamisiin, samalla tukea Biisonien toimintaa ja ottaa omaan yritykseen buustia. Ota yhteyttä toimisto@bisons.fi

Kaudella 2021-2022 ehdimme pitää kaksi tapaamista koronarajoituksista johtuen. Ensimmäisellä kerralla saimme kuulla Anna Perhon tietoiskun henkilöbrändäämisestä. Jos osallistuit ensimmäiseen tapaamiseen, etkä vielä ole saanut omaa kopioitasi Anna Perhon Suorat Sanat kirjasta, niitä voi tiedustella toimistolta.
Toisella tapaamisella kävimme ajankohtaista asiaa biokaasusta, päästöjen kompensoinnista ja hiilijalanjäljen laskennasta. Lisäksi oli puheenvuoro psyykkisestä valmennuksesta.

Kaudella 2022-2023 ensimmäinen Business Club kokoontui 22.2.23 teemalla rekrytointi. Saimme vieraaksi Keikkakokki Lassi Jyrkkäsen ja Pemamekin Niina Nurmen. Tilaisuudessa pureuduimme rekrytointiin ja keskustelu kävi vilkkaana.

Haluatko mukaan Bisons Business Clubiin? BBC jäsenyys sisältyy kumppanipaketteihin, mutta on myös mahdollisuus osallistua pelkästään BBC tapaamisiin, samalla tukea Biisonien toimintaa ja ottaa omaan yritykseen buustia. Ota yhteyttä toimisto@bisons.fi