Bisons haastaa Susijengi-tähdet

Korisliigassa pelaava Bisons Loimaa palaa maajoukkuetauolta takaisin sorvin ääreen tulevana lauantaina, kun se saa vieraakseen Helsinki Seagullsin. Bisons tulee otteluun hieman uudistuneella kokoonpanolla, kun taas Seagulls saapuu Loimaalle yhdellä kaikkien aikojen kovimmalla Korisliiga-miehityksellä, Susijengi-tähtien Petteri Koposen ja Shawn Huffin johdattamana.

Vierasjoukkue Seagulls vilisee muutenkin kotimaista laatua. Vilinällä ei tässä yhteydessä tarkoiteta välttämättä nopeita jalkoja, vaan kovaa kokemusta. Jo edellä mainittujen Koposen ja Huffin lisäksi kokoonpanosta löytyy mm. 226 miesten maajoukkueottelua pelannut ex-Biisoni Tuukka Kotti, sekä laadukkaat heittäjät Antti Kanervo ja Timi Heinonen. Nuoruuden osaamista joukkueessa edustaa maajoukkueen ovia kovaa kolkutteleva Lassi Nikkarinen.

Bisonsilla on lauantaina edessään iso haaste, mutta samalla hieno mahdollisuus. Vaikka helsinkiläiset ovatkin pelin kiistattomia ennakkosuosikkeja, on Bisons kuitenkin osoittanut varsinkin kotikentällään venymiskykyä kuluvalla kaudella. Bisons on onnistunut kotonaan pitämään vierailijansa tällä kaudella keskimäärin vain 72 pisteessä ja puolustus onkin avainasemassa, mikäli Bisons mielii ottelun voitosta kamppailla.

Viimeisimpänä pelaajana kokoonpanoon liittynyt Zach Copeland pelaa avausottelunsa Bisonsin punanutussa lauantaina ja tuo kaivattua apua Cortez Edwardsille pelintekemiseen, kun taas isoilla miehillä Juho-Matti Henttosella sekä Jonathan Gallowaylla riittää painittavaa korin alla. Zach Thomasilla on myös varmasti näytettävää, kun viime Gulls-kohtaamisessa hän loukkasi sormensa vain muutaman peliminuutin jälkeen ja joutui jättämään tuon matsin kesken.

Bisons Loimaa – Helsinki Seagulls lauantaina 4.12. kello 17.00 Loimaan liikuntahallilla. Ottelutapahtumassa tarkastetaan koronapassi jokaiselta yli 16-vuotiaalta.