Bisons palaa vanhaan tuttuun Kobria vastaan

Taistelu elintärkeistä sarjapisteistä jatkuu Miesten Korisliigassa, kun Loimaan liikuntahallilla perjantaina kohtaavat Bisons ja Lapuan Kobrat. Bisons taistelee kynsin hampain putoamista vastaan ja puolestaan Kobrat yrittävät luikerrella pudotuspeleihin.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat lapualaisten eduksi voitoin 1–2. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi jatkosarjan ensimmäisellä kierroksella Lapualla kotijoukkue Kobrien voittoon lukemin 82–70 ja luvassa on mitä todennäköisimmin erittäin tasainen ja mielenkiintoinen vääntö sarjapisteistä.

Kobrat kärsivät edellisessä ottelussa tappion Joensuun Katajalle, mikä tasoitti pudotuspelipaikoista kamppailua entisestään. Lapualaisten urakkaa ei perjantaina pitkän bussimatkan päätteeksi helpota se, että Korisliigan korikuningas Christian Lutete IV (GTD25%) mitä ilmeisimmin ei pelaa Bisonsia vastaan. Näin ollen vastuu korinteosta siirtyy pitkälti kolmikolle BJ Raymond (13p/5l), Andre Wesson Jr. (15p/5l), Stokley Chaffee Jr. (16p/9l). Lapualaisten peliä pyörittää aikoinaan Loimaallakin ilahduttanut Antto Nikkarinen, joten hyökkäyskoneisto on Lapualla ainakin kunnossa.

Bisons tulee otteluun ärsytettynä. Vaikean Lahti-vierasottelun jälkeen loimaalaisten on syytä alkaa ottaa voittoja, jotta putoamiskamppailu ei venyisi aina kauden viimeiseen kamppailuun Korihaita vastaan.

Bisons palaa perjantain ottelussa vanhaan tuttuun ulkomaalaisnelikkoon, kun CJ Jackson on sivussa pelaavasta kokoonpanosta. Cortez Edwards palaa pyörittämään Bisonsin peliä yhden ottelun huilin jälkeen, mikä varmasti tuli miehelle tarpeeseen kovien peliminuuttien jäljiltä.

Avainasioita perjantain ottelussa tulee olemaan se, kuinka hyvin Bisons pystyy jättämään kaksi tappiollista vierasottelua taakseen sekä henkisesti, että fyysisesti. Kauden tärkeimmät pelit ovat käsillä ja kotiyleisön tuki on mitä tärkein, nähdään hallilla!Bisons Loimaa – Lapuan Kobrat perjantaina 18.3. kello 18.30 Loimaan Liikuntahallilla. Otteluisäntänä Loimaan Pesula.