Bisons pelaa isoista pisteistä

Bisons Loimaa matkustaa Koisliigan alemman jatkosarjan merkeissä Nokialle keskiviikkona, kun BC Nokia isännöi loimaalaisia molemmille joukkueille tärkeässä ottelussa.

Isäntäjoukkue Nokia kamppailee kynsin ja hampain edelleen pudotuspelipaikasta. Joukkue on tasapisteissä tällä hetkellä menossa viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin. Nokialaisten pääkäskyttäjä, loimaalaisillekin hyvin tuttu Greg Gibson odottaa tasaista ottelua tiedostaen Bisonsin tilanteen sarjan häntäpäässä. Gibson toivoo Loimaalta myös faneja Nokialle, vaikka arki-illan pelistä onkin kyse. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet vähintäänkin erikoisia, Bisonsin johtaessa otteluvoitoissa 2–1, kun molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa.

Nokian kokoonpano on vielä hieman kysymysmerkki tiistaina ennakkoa rustatessa. Matias Ojala on varmuudella sivussa keskiviikon kamppailusta, kuten on myös nokialaisten nuori sentteri Peetu Piirtola. Sarjan levypallokuningas Arnaldo Toro on ollut jonkun aikaa sivussa kokoonpanosta, mutta Gibsonin mukaan isäntäjoukkueen toiveissa on, että Toro palaisi kokoonpanoon keskiviikon kamppailussa.

Bisonsilla on ottelussa niin ikään kovat panokset. Mikäli Bisons onnistuu voittamaan ja samaan aikaan Uudenkaupungin Korihait kärsivät tappion, varmistaa Bisons liigapaikkansa myös ensi kaudelle. Toisaalta Bisonsin hävitessä ja Korihaiden voittaessa kierroksen ottelut, on eroa jälleen vain yhden voiton verran.

Bisonsin kokoonpanoa ei ole vielä huomiselle varmistettu, mutta joukkue on kaiken kaikkiaan terve. Näin ollen Bisons pääsee jälleen päättämään, kuka viidestä amerikkalaisesta huilaa keskiviikkona.BC Nokia – Bisons Loimaa, keskiviikkona 23.3.2022 kello 18.30 Nokian palloiluhallilla. Ottelua voi seurata suorana myös Ruutu+ -palvelusta.