Bisonsin jatkosarja käyntiin tappiolla Kobrille

Miesten Korisliigan alempi jatkosarja pyörähti Loimaan Bisonsin osalta käyntiin keskiviikkona, kun joukkue matkusti lakeuksille Lapuan Kobrien vieraaksi. Edellisten kahden kohtaamisen voittojen ollessa 1-1 oli lupa odottaa tiukkaa kamppailua, mikä myös saatiin. Lopulta isäntäjoukkue Kobrat oli vahvempi lukemin 82-70.

Ottelun ensimmäinen puolikas meni likipitäen Bisonsin käsialan mukaan. Loimaalaiset pystyivät nostamaan intensiteettiään edellisestä ottelusta huomattavasti ja se näkyi myös hyökkäyspäässä. Vaikka varsinaista iloittelua ei nähtykään, oli hyökkäyspään tekemisessä jo viitteitä huomattavasti paremmasta pallonliikkeestä ja vapaiden heittopaikkojen löytämisestä, kuin edellisessä tappiollisessa Korihait-ottelussa.

Ensimmäisellä puolikkaalla Bisonsilta kunnostautui etenkin loukkaantumisestaan toipunut Zach Thomas (31p/9l), joka pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan tilastollisesti. Thomasin paluu joukkueen pelaavaan kokoonpanoon näkyi hyökkäyspäässä myös tehokkuutena, miehen viimeistellessä kahden pisteen heitot peräti 73% tarkkuudella läpi ottelun.

Kolmas jakso koitui Bisonsin kohtaloksi. Kobrat pääsivät juoksemaan peräkkäisiä helppoja koreja vierailijoiden menetyksistä ja pystyi repimään eroa. Etenkin Christian Lutete IV:n piteleminen tuntui aiheuttavan ongelmia Biisoni-laumalle, sillä Lutete viimeisteli koko ottelussa 30 pistettä erinomaisilla tarkkuuksilla.

Viimeisellä jaksolla Bisons ei löytänyt enää tarvittavaa kirivaihdetta ja Kobrat pelasivat johtoasemassa hyvin. Näin tärkeät sarjapisteet jäivät Lapualle. Bisons jatkaa sarjapisteiden metsästystä jo perjantaina, jolloin kotihalliin saapuu vierailemaan joensuulainen Kataja Basket.