C.J. Jackson vahvistaa Bisonsia loppukauden ajan

Bisons julkisti keskiviikkona vielä yhden pelaajauutisen kuluvalle kaudelle, kun 185-senttinen takamies C.J. Jackson liittyy joukkueen vahvuuteen. Jackson on kärsinyt tämän kauden ajan loukkaantumisista ja on aktiivisesti kuntouttanut itseään kohti pelikuntoa, nyt mies saa mahdollisuuden Bisonsin takakentällä.

Edelliset kaksi kautta Ohio Staten kasvatti on pelannut Ruotsissa Köping Stars-joukkueessa. Ruotsin pääsarjassa miehen keskiarvot olivat noin 17 pistettä ja viisi syöttöä ottelua kohden. Jackson on pelaajatyypiltään ennen kaikkea pelinrakentaja, mutta pistekeskiarvo kertoo myös korintekokyvystä. Kolmen pisteen heitot upposivat viime kaudella keskimäärin 37 % tarkkuudella.

Kuten joukkueenjohtaja Heikki Perho jo sopimuksen julkistuksen yhteydessä kertoi, tuo Jackson ennen kaikkea turvaa ja leveyttä kokoonpanoon epävarmojen aikojen keskelle. Bisons siis harjoittelee loppukauden ajan viiden amerikkalaisen voimin, ja kokoonpanosta on sivussa aina yksi vahvistus. Jacksonin kanssa tehty sopimus kattaa loppukauden.