Kiitos Rasmus Marttinen!

Neljä vuotta Loimaalla jo ”omaksi pojaksi” kasvanut Rasmus Marttinen on päättänyt lopettaa huippukoripallouransa vain 24-vuotiaana ja keskittyä opintoihinsa.

Marttinen tuli Loimaalle kesällä 2017 Biisoneiden noustessa 1. divisioona B:hen. Kohti Korisliiga-nousua aloitettu projekti kulminoitui Marttisen ja Biisoneiden osalta lopulta neljän kauden, divisioona B:ssä sekä divisioona A:ssa voitettuihin mestaruuksiin ja Korisliiga-nousuun. Tavoite on siis saavutettu.

Marttinen pelasi Biisoneissa yhteensä 89 ottelua keskimäärin 8 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Marttinen kärsi monista ikävistä loukkaantumisista, mutta tosipelien tullen, mies oli aina valmiina pelaamaan. Äärimmäisen fiksu, kova taistelija, sekä erinomainen heittäjä Marttinen jää varmasti loimaalaisten koripalloihmisten mieliin työteliäänä pelaajana, sekä iloisena persoonana.

Ehdottomasti parhaan kautensa mies pelasi Korisliiga-nousuun päättyneellä viime kaudella. Marttinen sopi erinomaisena puolustajana päävalmentaja Darko Mihajlovicin pelisysteemiin erinomaisesti ja olikin yksi joukkueen ehdottomista puolustuksen selkärangoista.

Rassen terveiset Loimaalle, ”Haluan kiittää koko Bisons organisaatiota hienoista vuosista. Olen saanut paljon hienoja kokemuksia ja tavannut uskomattoman hienoja ihmisiä tällä neljän vuoden matkalla. Kiitos valmentajille, joukkuekavereille, joukkueenjohdolle, taustajoukoille sekä tietenkin Biisonifaneille, jotka ovat olleet matkassa mukana. En tule ikinä unohtamaan yhdessä vietettyjä vuosia ja olen kiitollinen mahdollisuudesta minulle olette antaneet. Onnea ja menestystä tuleviin kausiin Korisliigassa! Let’s go Bisons!”

Joukkueenjohtaja Heikki Perho ymmärtää Marttisen päätöksen, vaikka harmitteleekin sitä. ”Haikein mielin tässä ollaan. Rasse on ollu niin iso osa joukkuetta viimeiset neljä kautta, että erikoinen on fiilis kun häntä ei enää kulmapaikalla pukkarissa näe. Olisin toivonut hänen kokeilevan rahkeitaan myös liigatasolla, mutta ymmärrän toki päätöksen. Ennen kaikkea tulee Rassea ikävä ihmisenä, mutta ei muuta kuin onnea opintoihin ja nähdään katsomossa!”

Myöskään Aku Haikosta ja Oliver Kandenia ei nähdä ensi kaudella Biisonipaidassa. Molempien urat jatkuvat divarissa. Akulla Turun Kristikassa ja Oliverilla Jyväskylässä.