Bisonsilla vaikea Lahden reissu

Bisons Loimaa jatkoi Korisliigan alempaa jatkosarjaa keskiviikkona, kun joukkue matkusti Päijät-Hämeeseen Lahti Basketballin vieraaksi. Ottelusta ei kehkeytynyt vastaavaa jännitysnäytelmää kuin joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, vaan isäntä LaBa otti kotivoiton lopulta selvästi 86-70.

Ottelun alla Bisons teki muutoksen pelaavaan kokoonpanoon, kun helmikuun lopussa joukkueeseen liittynyt CJ Jackson Jr. pääsi pukemaan ensimmäistä kertaa Bisonsin pelipuvun päälle. Jackson olikin vierasjoukkueen harvoja onnistujia keskiviikon kamppailussa kirjaten tyylikkään tilastorivin, 17 pistettä, kymmenen levypalloa, kolme syöttöä ja viisi riistoa.

Ottelu oli isäntien hallintaa alusta loppuun. Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic tuumi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että Bisons yksinkertaisesti aloitti huonosti ja päästi Lahden omaan peliinsä kiinni. Intensiteetti ei ollut lähelläkään sitä tasoa, mitä olisi vaadittu ottelun voitosta kamppailemiseen.

Ottelun hahmo oli isäntien Chris Clarke. Monipuolinen laituri takoi taululle tripla-tuplan kirjauttaen 16 pistettä, kymmenen levypalloa ja kymmenen syöttöä. Clarke oli joukkueensa hengenluoja alusta asti, ja kehuikin lahtelaisten joukkuepelaamista lehdistölle.

Bisonsin kausi jatkuu jo perjantaina, jolloin Loimaan liikuntahallille saapuu vierailemaan Lapuan Kobrat. Edellisestä ottelusta on varmasti jäänyt Bisonsille sopivasti hampaankoloon, ja luvassa on tärkeä vääntö sarjapisteistä. Ottelu alkaa kello 18.30.