Liput & kausikortit, infoa ottelutapahtumasta

Liput

Lipunmyynti ovelta

Hinnat:
Aikuiset 12 €
Eläkeläiset ja nuoret alle 25 v. 10 €
Opiskelijat ja varusmiehet 10 €
Lapset alle 12 v. ilmaiseksi sisään

 

Kausikortit 2022-2023

Yhteistyökausikortit voimassa playoffeissa, peruskausikorttien osalta vain paikkavaraus.

 

Infoa ottelutapahtumasta

Yleistä pelin kulusta

Pelissä on 4 x 10 min kestävää jaksoa eli neljännestä. Pelin kulku menee näin: 10 min peli, 2 min tauko, 10 min peli, 15 min tauko, 10 min peli, 2 min tauko ja 10 min peliä. Vapaaheitot, sääntörikkeet, aikalisät ja kentän kuivaus pysäyttävät pelikellon.

Ohjelma

2 minuutin tauoilla ja 15 minuutin väliajalla on ohjelmaa, kisailua ja muuta mukavaa. 15 minuutin väliajalla pihalla on grilli kuumana. Kahvion herkut varmistavat, ettei tarvitse olla kuivin suin tai kurnivin vatsoin. 

Istumapaikat

Ovelta myytävissä lipuissa ei ole paikkanumerointia. Jos istuinpaikalla ei ole huppua tai jotain muuta lappua, on se vapaa istuttavaksi. Huputetut ja laputetut paikat ovat ennakkomyytyjä tai kausikortin omaavien vakipaikkoja. Jos mielit jotain tiettyä paikkaa, saavu ajoissa ja varaa paikkasi. Oikealla kentän päädyssä on fanikatsomo, josta rumpu säestää pelitilanteita ja kannustushuudot alkaa.

Yleisiäytäntöjä

Hallille on hyvä saapua ainakin 15 minuuttia ennen peliä. Lipunmyynti vie hetken ja ennen peliä voi napata virvokkeita tai hankkia fanituotteita Fanishopista.

WC-tilat löytyvät ylhäältä kahvion läheltä sekä alhaalta (lipunmyynti-kerros) lukion tiloista.

Koripallo on todella intensiivinen laji. 24 sekunnin hyökkäysaika kertoo jo paljon! Peli alkaa aina ilmoitettuun aikaan. Ennen peliä joukkueet esitellään. Selostaja pitää huolen, että katsojat pysyvät mukana pelin kulussa.

Tervetuloa!