Liput & kausikortit, infoa ottelutapahtumasta

Liput

Ennakkolipunmyynti: www.tiketti.fi/bisons

Numeroitujen katsomopaikkojen ennakkolipunmyynti päättyy 2,5 tuntia ennen ottelun alkua. Numeroimattomia lippuja myydään ennakkoon palvelussa ottelun alkuun asti.

Lipunmyynti ovelta:
Hinnat:
Aikuiset 15 €
Eläkeläiset ja nuoret alle 25 v. 12 €
Opiskelijat ja varusmiehet 10 €
Lapset alle 12 v. ilmaiseksi sisään

Kausikortit, runkosarja

Kausikortti vakiopaikalla runko- ja jatkosarjan otteluihin 200€

 

Infoa ottelutapahtumasta

 

Yleistä pelin kulusta

Pelissä on 4 x 10 min kestävää jaksoa eli neljännestä. Pelin kulku menee näin: 10 min peli, 2 min tauko, 10 min peli, 20 min tauko, 10 min peli, 2 min tauko ja 10 min peliä. Vapaaheitot, sääntörikkeet, aikalisät ja kentän kuivaus pysäyttävät pelikellon.

Ohjelma

2 minuutin tauoilla ja 20 minuutin väliajalla on ohjelmaa, kisailua ja muuta mukavaa. 20 minuutin väliajalla pihalla on grilli kuumana: pääsee herkuttelemaan Kivikylän makkaralla. Kahvion herkut varmistavat, ettei tarvitse olla kuivin suin tai kurnivin vatsoin. Lisäksi on Bar Edgarin anniskelupiste.

Istumapaikat

Ovelta myytävissä lipuissa ei ole paikkanumerointia. Jos istuinpaikalla ei ole huppua tai jotain muuta lappua, on se vapaa istuttavaksi. Huputetut ja laputetut paikat ovat ennakkomyytyjä tai kausikortin omaavien vakipaikkoja. Jos mielit jotain tiettyä paikkaa, saavu ajoissa ja varaa paikkasi. Oikealla kentän päädyssä on fanikatsomo, josta rumpu säestää pelitilanteita 🥁 ja kannustushuudot alkaa.

Yleisiäytäntöjä

Hallille on hyvä saapua ainakin 15 minuuttia ennen peliä. Parkkipaikalla on ohjaus, joten tyhjää ruutua ei tarvitse metsästää kauaa. Lipunmyynti vie hetken ja ennen peliä voi napata virvokkeita tai hankkia fanituotteita Fanishopista.

WC-tilat löytyvät ylhäältä kahvion läheltä sekä alhaalta (lipunmyynti-kerros) lukion tiloista.

Koripallo on todella intensiivinen laji. 24 sekunnin hyökkäysaika kertoo jo paljon! Peli alkaa aina ilmoitettuun aikaan. Ennen peliä joukkueet esitellään. Selostaja pitää huolen, että katsojat pysyvät mukana pelin kulussa.

Tervetuloa!