Bisonsin isoon päähän rutkasti lisää senttejä

Miesten divisioona A-kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen peräti 214-senttisen Aapeli Syrjämäen kanssa. Syrjämäki siirtyy Loimaalle Kouvolan Kouvojen organisaatiosta, jossa hän on vietti edelliset kaksi kautta.

Syrjämäki, 23, on Hyvinkään Pontevan kasvatti, mutta parhaiten loimaalaiset koripallon ystävät muistavat miehen varmasti HBA:n riveistä. Lukiovuotensa Mäkelänrinteellä viettänyt Syrjämäki on pelannut divisioona A:ta kaiken kaikkiaan jo viiden kauden ajan, HBA:ssa ja Korikouvoissa.

Viime kaudella vain 11 ottelua pelannut Syrjämäki tulee Loimaalle hakemaan vastuuta, mitä on todella luvassa päävalmentaja Darko Mihajlovicin alaisuudessa. Juho-Matti Henttosen siirryttyä edeltäneen kauden päätteeksi KTP-Basketin riveihin, jäi Bisonsin isoon päätyyn totisesti isot saappaat täytettäväksi, ja Syrjämäki tulee ottamaan haasteen vastaan.

Bisonsin joukkueenjohtaja Heikki Perho on luonnollisesti tyytyväinen uuteen pelaajasopimukseen. ”Kun selvisi, ettei Aapelilla ole sopimusta ensi kaudesta, olimme häneen yhteydessä Darkon (päävalmentaja Mihajlovic) kanssa. Sopimusneuvottelut sujuivat kivuttomasti ja olen todella tyytyväinen, että löysimme nuoren, korkean potentiaalin omaavan suomalaisen ison pelaajan. Toivon Aapelille ennen kaikkea ehjää harjoittelukesää ja sitä kautta hyvää ensi kautta, sekä uskon hänen ottavan Loimaalla taas askeleen eteenpäin urallaan.”