Cedric Latimer tuomaan kokemusta Bisons-miehistöön

Miesten 1. divisioona A-kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on solminut 1-vuotisen pelaajasopimuksen Cedric Latimerin kanssa. 35-vuotias Uudenkaupungin Korihaiden kasvatti ei viime kaudella pelannut yhtäkään virallista ottelua, mutta etenkin Latimerin monipuolisuudelle tulee olemaan käyttöä Bisons-rotaation isossa päässä.

Korisliigaa ja divaria yhteensä 229 ottelua viimeisen 12 vuoden aikana tahkonnut 197-senttinen Latimer on vahva ja monipuolinen pelaaja etenkin hyökkäyspäässä, jossa mieheltä löytyy uhkaa niin korin alta, kuin kolmen pisteen kaaren takaa. Parhaina kausina Korisliigassa yli 13 pisteen keskiarvo ja divarissa yli 15 pisteen keskiarvokertoo omaa kieltään Latimerin korintekokyvystä.Latimer on entuudestaan tuttu Bisons-laituri Vesa Heinoselle, sillä kausina 2010–11 ja 2012–13 miehet jakoivat pelikenttää Namika Lahden paidassa.

Bisons-päävalmentaja Darko Mihajlovic on hyvinkin tyytyväinen uuteen pelaajasopimukseen. ”Cedric sopii kokoonpanoomme erinomaisesti taitojensa ja ominaisuuksiensa puolesta. Meillä oli jo hyvä määrä kotimaisia pelaajia pelipaikoille 1–3 ja Cedric pystyy pelaamaan nimenomaan ison pään paikkoja. Hyökkäyspäässä hän pystyy haastamaan pienempiä pelaajia sisällä, mikä on hyvä lisä. Hän tuo paljon kokemusta joukkueeseemme ja tulee antamaan paljon oppia nuoremmille pelaajille. Tarvitsimme Cedricin kaltaisen pelaajan, ja hänet saimme.”

Bisons etsii joukkueeseen vielä kolmea ulkomaalaisvahvistusta, kahta takapelaajaa sekä yhtä isoa miestä.