Devon Goodman pyörittämään Bisonsin peliä

Bisons Loimaa on löytänyt tulevalle kaudelle pelinrakentajansa, kun 25-vuotias Devon Goodman liittyy loimaalaisjoukkueeseen. 183-senttinen Goodman saapuu Loimaalle Saksasta ja aloittaa Suomessa kolmannen kautensa ammattilaisena. 

Goodman pelasi täydet neljä yliopistokautta Pennsylvanian yliopistossa. Philadelphiasta kotoisin oleva näppärä takamies tilastoi viimeisellä kaudellaan keskimäärin 14 pistettä ja kolme koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden. Neljän yliopistokauden jälkeen tie vei uran ensimmäiselle ammattilaiskaudelle Portugalin pääsarjaan, jossa yli 33 minuuttia ottelua kohden tahkonnut Goodman tilastoi 15 pistettä ja viisi koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden. 

Viime kauden mies pelasi Saksan Pro B:ssä Dragons Rhoendorfin joukkueessa. 23 ottelua aloitusviisikossa, miltei 35 minuuttia ottelua kohden, 20 pistettä ja yhdeksän koriin johtanutta syöttöä keskimäärin otteluun kirjannut Goodman osoittautui täysin luottamuksen arvoiseksi pelaajaksi. 

Urheilullinen takamies on juuri sitä, mitä Bisonsin tulevan kauden päävalmentaja Juri Heinämäki markkinoilta hakikin. “Devon on erittäin kova urheilija jolla on kyky päästä kolmen sekunnin alueelle ja tehdä oikeita valintoja. Hän on aktiivinen koko kentän puolustaja joka tulee määrittämään paljon meidän prässipelaamistamme. Devon harjoitteli koko viime kauden Tuomas Iisalon valmentaman Telekom Baskets Bonnin mukana ja keskustelu Tuomaksen kanssa vakuutti minut Devonin kyvyistä.” Bisonsilla on tällä hetkellä julkaistut sopimukset Goodmanin lisäksi DeVante Brooksin, Vesa Heinosen, Eemeli Hollon, Aapeli Syrjämäen, Emil Uotilan, sekä Elmo Eräkankaan kanssa. Pöytälaatikossa on tehtyjä sopimuksia, sekä vielä pöydällä olevia tarjouksia niin kotimaisten, kuin ulkomaalaisten pelaajien kanssa.