Ensimmäiset sopimusuutiset julkaistu

Tiistaina 31.5.2022 otettiin vihdoinkin startti pelaajauutisten julkaisuun. Odotus palkittiin jatkosopimusuutisilla, kun someen tärähti tieto Sami Tahvanaisen jatkosta Biisoneissa.

”Olen erittäin iloinen, että Sami jatkaa meidän projektissa mukana. Hän nappasi rotaatiopaikan joukkueessa jo viime kaudella ja näytti millaista energiaa ja työmoraalia hän tuo joukkueeseen. Hän on pelaaja, joka haluaa aina olla parempi. Heittotaidollaan ja hyvällä avoimen kentän pelillään, hän sopii systeemiimme loistavasti. Valitettavasti hänellä oli huonoa tuuria viime kauden lopussa selkävaivojen kanssa eikä hän päässyt kunnolla näyttämään taitojaan Korisliigassa. Mutta uskon edelleen hänen talenttiinsa ja potentiaaliinsa kunhan pääsee kuntoon.” – päävalmentaja Darko Mihajlovic kertoi.

Suomen Chicagosta Suomen Texasiin

Vesa Heinonen jatkaa Biisoneissa! 💪🏼🤘🏼🔥
”Kolmas vuosi lähtee käyntiin Loimaalla. Urheiluun kuuluu suuret tunteet ja niitä olen saanut kokea: ensimmäisen kauden nousu ja viime kauden karvas putoaminen. Molemmat ääripäät on nähty. Vaikka kevään pettymys oli suuri, on suunnattava katse eteenpäin. Toivottavasti ensi keväänä juhlitaan taas Loimaalla, ja tällä kertaa kotiyleisökin pääsee lehtereille juhlimaan.
Loimaalla on tosi paljon mukavia ihmisiä. Tämä on selkeästi urheilukaupunki, sillä yhteistyökumppanit ja fanit ovat joukkueen tukena niin ilon, kuin tappion hetkillä.” -Vesa Heinonen kommentoi.

”Vesalla lähtee jo kolmas vuosi meidän kanssa. Olemme luoneet todella hyvän valmentaja/pelaajasuhteen ja tiedämme tasan tarkkaan mitä saamme toisistamme irti niin pelissä kuin harjoituksissakin. Jo 2 vuotta sitten sanoin, että Vesa on todellinen ammattilainen ja olen siitä entistä enemmän vakuuttuneempi. Vaikka hän on kokenut pelaaja, hän haluaa edelleen kehittää itseään ja koko joukkuetta. Esim. hänen kolmosprosenttinsa parani huimasti viime kaudella. Odotan häneltä samaa energiaa ja nälkää kehittyä ensi kaudellakin ja tekevän asiat kuten Vesa aina tekee: täysillä.” – Darko kommentoi.

Pelaajasopimukset laadittu yhdessä Lakiasiaintoimisto Lakikosken kanssa.