Jordan Roberts tuo monipuolisuutta Bisonsiin

Miesten 1. divisioona A-kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on tehnyt 1-vuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Jordan Robertsin kanssa. Roberts aloittaa ensimmäisen kautensa ammattilaisena vietettyään viisi vuotta Long Beach Staten yliopistossa.

206-senttinen ja 91-kiloinen Roberts pelasi Long Beachilla kaiken kaikkiaan 139 ottelua viiden kauden aikana, kuuluen joukkueen aloitusviisikkoon 69 kertaa. Viimeisellä kaudella 30 ottelua ja 28 aloitusviisikon paikkaa kertovat siitä, että mies nautti hyvää vastuuta kohtalaisen tasokkaassa yliopistossa. Viimeisellä kaudella mies kirjautti keskimäärin vajaassa 25 minuutissa tehot yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ottelua kohden.

Roberts tulee pelaamaan Bisonsissa monipuolista roolia. Mies on kykeneväinen pelaamaan divisioona A-tasolla sekä laiturina että sentterinä. Urheilullinen Roberts hankittiin myös sillä silmällä, että pelaaminen yhtä aikaa Aapeli Syrjämäen kanssa ei ole ongelma, vaan Bisons voi tarvittaessa marssittaa kentälle pitkänkin viisikon.

Bisonsin päävalmentajana kolmatta kautta aloittava Darko Mihajlovic on todella innoissaan ensimmäisen ulkomaalaisvahvistuksen löydyttyä. ”Sain Jordanista paljon hyvää palautetta hänen edellisiltä valmentajiltaan. Hän on pitkä, monipuolinen ja taitava pelaaja. Hän on hyvä pallonkäsittelijä kokoisekseen ja todella hyvä puolustaja käytännössä jokaista pelipaikkaa vastaan tässä sarjassa. Jordanilla on jo hieman harvinaisempi erittäin hyvä keskimatkan heitto ja hän on hyvä viimeistelijä. Hänestä on meille varmasti todella paljon iloa tulevalla kaudella!”