Kyrylo Marchenko Bisonsin palapelin viimeinen kappale

Miesten 1. divisioona A-kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on tehnyt tämän kauden pituisen pelaajasopimuksen ukrainalaisen Kyrylo Marchenkon, 25, kanssa. Marchenkolle tuleva kausi on ensimmäinen kotimaansa kenttien ulkopuolella.

Marchenko on pelaajana jälleen kerran mielenkiintoinen yksilö divariin. Läpi uransa kohtalaisen hyvillä tilastoilla operoinut takamies/laituri tuo Bisonsiin ennen kaikkea korintekovoimaa ja kaukoheittouhkaa. Kuten muutamassa harjoitusottelussa on jo nähty, myös pelin organisointi sujuu Marchenkolta tarpeen vaatiessa.

Kovaa töitä tekevänä ja aktiivisena puolustajana Marchenko sopii Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovicin pelisapluunaan erinomaisesti. Mihajlovic onkin erityisen tyytyväinen syntyneestä sopimuksesta.

”On mielestäni erittäin hienoa, että saamme divariin näinkin kovan pelimiehen kuin Kyrylo. Hän on vakuuttanut meidät ennen kauden alkua pelatuissa harjoitusotteluissa ja saimme onneksi sopimuksen tehtyä. Hän tuo meille monta ulottuvuutta hyökkäyspäähän, eikä hän jää puolustuksessakaan tässä sarjassa pieneksi. Nyt meillä on kaksi eurooppalaista ulkomaalaisvahvistusta, mikä lisää mielestäni myös divarin ulkopuolella mielenkiintoa sarjaa ja suomalaista koripalloa kohtaan.”