Miesten 1. divisioona A:n mielenkiintoisin ulkomaalaispelaaja löytyy Loimaalta

Miesten divarikauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen 23-vuotiaan ranskalaisen, Louis Rucklinin kanssa. Rucklin tulee pelaamaan Loimaalle ensimmäistä kauttaan kotimaansa ulkopuolella ja mieheen kohdistuu suuri mielenkiinto, onhan hän ensimmäinen ranskalainen pitkään aikaan divarissa.

Strasbourgin juniorimyllyn läpi käynyt Rucklin on 183-senttinen takamies, joka on pelannut myös Ranskan juniorimaajoukkueissa. Edelliset kaksi kautta Lillen organisaatiossa Ranskan 2. korkeimmalla sarjatasolla Pro B:ssä pelannut Rucklin on saanut vastuuta keskimäärin 15 minuuttia ottelua kohden, profiloituen etenkin puolustuspään erikoismiehenä.

Paljon kertoo se, että sellaiset Suomi-koriksen tutut nimet kuin Jamar Wilson ja Henri Kantonen joutuivat molemmat nimenomaan Rucklinin pihteihin keskinäisissä otteluissa. Fyysinen ja aggressiivinen Rucklin tulee myös Bisonsissa olemaan etenkin vastustajan takapelaajille hyvin ikävä vastustaja.

Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic on hyvin innoissaan uudesta sopimuksesta. ”Louis on erittäin mielenkiintoinen pelaaja tähän sarjaan. Fyysisesti vahva ja nopea takamies, joka on etenkin puolustuspäässä erittäin kova tekijä. Kolme vuotta Ranskan Pro B:ssä noin 15 minuutin keskiarvolla kertoo omaa kieltään Louisin lahjakkuudesta. Hän on hyökkäyspäässä hyvä pelin rytmittäjä sekä erinomainen syöttäjä. Louis tulee olemaan meillä isossa pallollisessa vastuussa yhdessä Vesa Heinosen ja Santeri Makkosen kanssa. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, että saimme Louisin joukkueeseen!”