Biisonit ylivoimaiseen voittoon Kristikasta

Sunnuntai-iltana pelattu miesten 1A Divisioonan ottelu Bisons – Kristika Turku päättyi Loimaalaisten ylivoimaiseen voittoon lukemin 104-54 (53-33)

Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta vahvasti, kun ensimmäisen viiden minuutin jälkeen kotijoukkue johti lukemin 16-1. Tämän jälkeen vierailija Kristika pääsi kovien yksilösuoritusten avulla peliin mukaan ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 23-17.

Tämän jälkeen seuraava jakso meni jälleen kotijoukkueen komennossa. Biisoneiden aggressiivinen puolustus ja vauhdikas hyökkääminen aiheutti pahoja vaikeuksia Kristikalle ja puoliajalla lukemat olivat jo 53-33.

Toisen puoliajan alun vierailija Kristika aloitti vahvasti. Ero oli pienimmillään 14 pistettä, mutta kotijoukkue sai kuitenkin juonen päästä kiinni nopeasti ja lopulta vierailija Kristika jäi jalkoihin tylyin 104-54 lukemin.

Kotijoukkueelta paras pisteidentekijä oli parhaana palkittu Louis Rucklin, jonka tilastorivi oli 23 pistettä, 3 levypalloa, 6 syöttöä ja peräti 8 riistoa.

Bisonsin ottelut jatkuvat ensi lauantaina Helsingissä, kun joukkue matkaa Töölön Kisahalliin Torpan Poikien vieraaksi.