Bisonsin voittoputki katkesi

Perjantainen Miesten Korisliigan kamppailu ei tuottanut Bisonsille jatkoa alkaneeseen voittoputkeen. Vierasottelu Uudenkaupungin Korihaita vastaan oli vaiherikas ja lopulta Korihait väänsivät lukemin 82-73 tärkeän kotivoiton itselleen.

Bisons aloitti vahvasti ja karkasi parhaimmillaan ensimmäisellä neljänneksellä jo yhdeksän pisteen karkumatkalle. Korihaiden Jalen Jackson (27p/4l) oli kuitenkin ensimmäisen puolikkaan ehdoton hahmo ja piteli Korihaita käytännössä yksin pelissä mukana läpi ensimmäisen neljänneksen.

Toisella jaksolla Bisonsin hyökkäys alkoi takkuamaan. Hyökkäyspelaaminen oli väkinäistä, eikä joukkue tuntunut löytävän sytyttäjäänsä. Jonathan Galloway (12p/7l) takoi palloa muutamankin kerran voimalla alaspäin pitäen samalla Loimaalta Uuteenkapunkiin matkanneen Bisons-fanijoukon henkeä yllä. Pitkälle tauolle siirryttiin Korihaiden johtolukemissa 40-34.

Toinen puoliaika oli kaiken kaikkiaan tasaista vääntöä, jossa molemmilla joukkueille oli omat etsikkoaikansa. Bisons kampesi itsensä 13 pisteen takaa-ajoasemasta vielä taistelemaan ottelun voitosta, mutta lopulta Korihait oli ottelun loppuhetkillä etevämpi joukkue.

Korisliiga lähestyy jatkosarjojensa osalta huipennustaan. Bisonsin pudotuspelitoiveet käytännössä hautautuivat otteluun, mutta panosta riittää edelleen. Sarjassa viimeiseksi sijoittunut tippuu ensi kaudeksi divisioona-A:han, joten kaikilla otteluilla on merkitystä. Bisonsin kausi jatkuu tiistaina 15.3., kun joukkue matkustaa Lahti Basketballin vieraaksi.