Kapteeni Heinonen jatkaa Biisoneissa

Korisliigaan vuoden tauon jälkeen paluun tekevä Bisons Loimaa on solminut jatkosopimuksen Vesa Heinosen kanssa. Jo kolme vuotta Loimaalla viihtynyt ja yleisön suosikiksi noussut Heinonen jatkaa erittäin mielellään Bisonsin paidassa myös ensi kaudella.

“Innokkain ja odottavaisin fiiliksin kohti uutta kautta uuden valmentajan opein. Kolme vuotta on Loimaalla mennyt kuin siivillä ja nyt paluu jälleen korkeimmalle sarjatasolle. Uskon, että meillä on paremmat valmiudet menestyä tällä kerralla, kuin edellisellä. Toivon tottakai, että loimaalaiset fanitkin löytävät hallille viime kevään tapaan!”

Viime kaudella kapteenin viitan harteilleen ottanut Heinonen on nähnyt urallaan Loimaan lisäksi liigakentät niin Korihaiden, Namika Lahden, kuin KTP-Basketin paidassa. Etenkin puolustuspään erikoismiehenä tunnettu Heinonen tuo Bisonsin ryhmitykseen monipuolisuutta ja kovuutta, jota päävalmentaja Juri Heinämäki haluaakin Heinoselta nähdä. 

Heinonen pelasi viime kaudella tasaisen kauden, jonka hän sai viedä läpi ilman suurempia loukkaantumisia. Playoffeissa joukkueen kapteeni oli avainasemassa, kun Bisons käänsi kaksi ensimmäistä sarjaa tappioasemista itselleen ja finaaleissa lopulta kukisti JBA:n otteluvoitoin 3-1.

Päävalmentaja Juri Heinämäki on mielissään kokeneen pelimiehen jatkosopimuksesta. “Tarvitsemme nuoreen joukkueeseemme kokemusta ja Vesku tuo juuri sitä. Samalla hän tuo monipuolisuutta takapelaajien ja laitureiden paikalle.”

Heinämäki paljastaa myös, että muitakin uusia pelaajasopimuksia on jo tehtynä ja niitä tullaan julkaisemaan taas lähiaikoina. ”Kaiken kaikkiaan olen innoissani siitä millainen joukkue meille on rakentumassa!” kertoo päävalmentaja.